Meer info

Faq

Hier vind je alle belangrijke
informatie

Wij willen je heel graag met plezier aan je rijbewijs helpen. Hieronder vind je diverse filmpjes en en informatie en die je verder helpen.

 

Met 16,5 jaar kun je beginnen met rijlessen. Je kunt dan ook een tussentijdse toets doen. Als je 17 bent, kun je praktijkexamen auto doen. Als je vóór je 18e slaagt, moet je tot je 18e rijden met een coach naast je. In dat geval heb je naast je rijbewijs ook een begeleiderspas nodig. Alle info hierover vind je hier.
Vraag zo snel mogelijk je gezondheidsverklaring aan. Afhankelijk van wat jij aanvinkt kan het best lang duren.

Het aanvragen kun je zelf heel eenvoudig doen op mijn CBR.nl. Door hier te klikken lees je hoe je dat moet doen.

Wij kunnen, tegen administratie kosten, alleen het theorie-examen aanvragen. Wat betreft de gezondheidsverklaring, die zul je in verband met de wet op privacy en gebruik van Digi-D, zelf moeten aanvragen.

Begin zo snel mogelijk met je theorie. Niet alleen verlopen de rijlessen beter (sneller) als je al bezig bent met je theorie, je herkent tenslotte steeds meer, maar pas als je het theorie examen hebben gehaald kunnen we het praktijk examen aanvragen. Je kan per direct via onze website ook je theorie studie materiaal bestellen in de webshop.

Wij kunnen, tegen administratie kosten, alleen het theorie-examen aanvragen. Wat betreft de gezondheidsverklaring, die zul je ivm de wet op privacy en gebruik van Digi-D, zelf moeten aanvragen.

In onze voordeelpakketten hebben wij standaard de Tussentijdse Toets (TTT) opgenomen. De ervaring van Marco is dat meer leerlingen in één keer slagen als ze deze TTT hebben gedaan. Je kunt niet zakken voor een TTT, alleen maar vrijstellingen verdienen voor speciale verrichtingen. Bovendien, als het niet lekker loopt, weten we waar we samen aan moeten werken voor het examen. Win-win toch?

Hier hebben we al die tijd naartoe gewerkt. Hoe dat gaat? Krijg een idee door deze beelden te bekijken: