Tarieven

Array

Hoe werkt het

Voordeelpakket “starter” is een uniek kennismakingspakket, alleen maar aangeboden door jouw rijschool in Deventer: drive2gether.nl!! Tijdens de tweede rijles uit dit pakket zal Marco je adviseren over het vervolg van je rijopleiding.

Je kunt dan kiezen uit één van de andere pakketten, waarbij GOUD je voordeel geeft. Alleen “starter” mag gecombineerd worden met een ander pakket. Voor de andere pakketten geldt: 1 pakket per leerling per rijopleiding. Heb je niet genoeg aan de gekochte lessen, dan gaan we verder met losse lessen. Ben je al geslaagd en had je nog lessen te goed? Dan krijg je het verschil (met aftrek van administratiekosten) van ons terug. Je loopt dus geen enkel risico!

Voor alle pakketten kunnen we een betaling in termijnen afspreken (maximaal 4 termijnen per pakket), met uitzondering van pakket “starter”, die moet door de scherpe prijsstelling in één keer vooruit worden betaalt.

Onze lespakketten

Een losse les kost € 55. Als je voor ons unieke en voordelige starterspakket kiest krijg je een intake van 45 minuten, plus twee rijlessen van 60 minuten voor slechts € 149,00 (automaat € 159,00).

Daarnaast bieden wij als enige rijschool in Deventer ons pakket GOUD aan met € 50,00 korting. En wil je (verder) in een automaat lessen? Dat kan al voor ons inclusieve pakket van € 2853,00 inclusief korting!

Ons starterspakket kan worden gecombineerd met:

BRONS pakket

€2175,-
indien gewenst in 3 termijnen te voldoen
  • 30 rijlessen van 60 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijk examen

ZILVER pakket

€2450,-
indien gewenst in 4 termijnen te voldoen
  • 35 rijlessen van 60 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijk examen
Section

Overige mogelijkheden

Losse lessen volgen? Les (vooraf) per Ideal betalen? Ook dat kan.
Of liever 5 lessen vooruit? Ook dat kan. Geen gedoe met contanten.
Wij sturen een factuur naar jouw wensen!
Wij geven geen theorie lessen, maar kijk eens in onze webshop.
Al het theoriemateriaal wat je nodig hebt. Wij adviseren je graag.

Een losse rijles

Een losse rijles van 60 minuten kost €55,00

Tussentijdse toets

Een tussentijdse toets kost €263,00

Praktijkexamen

Een praktijkexamen kost €263,00

section-0834215

Schrijf je NU in voor lessen

Heb je een keuze kunnen maken en wil je zo snel mogelijk beginnen met lessen? Schrijf je dan direct in en dan zien we elkaar snel achter het stuur!

Schrijf je in